Chloé

Nu kan vi på Wedin-Söderberg Optik presentera det världskända modevarumärket Chloé, som en av få utvalda optikerbutiker i Sverige.

Det franska modehuset, Chloé, grundades 1952 av fransk-egyptiska modeskaparen Gaby Aghion. Gaby tyckte inte att hennes eget namn passade som namn på ett företag som designar och tillverkar lyxprodukter, så hon lånade namnet från en väninna. Innan Gaby grundade Chloé fanns det inga modehus som tillverkade färdigsydda kläder i lyxsegmentet (prêt-à-porter) utan endast efter måttbeställning (haute couture). Gaby drev företaget ända fram till 1985 då det köptes av Alfred Dunhill Ltd. Chloé är numer ägt av Richemont. Flera väldigt kända och inflytelserika formgivare har varit del i Chloés framgång genom åren, tex Phoebe Philo, Karl Lagerfeld och Stella McCartney.

Chloe´s glasögonkollektion ger en genuin känsla av femininitet och parisisk charm. Glasögonbågarna är av utsökt kvalitet och användandet av sköna material, feminina former och mjuka färger gör att bågar från Chloé är väldigt sköna att bära. Flera modeller har bredare design i kombination med en mindre näsbrygga och flexibla gångjärn, detta gör att glasögonen passar del flesta ansiktsformerna.

Chloé använder bara högkvalitativa material i sina bågar. Tex är alla stenar på bågarna handmonterade Swarowski-kristaller och den ikoniska Chloé-logotypen i guld, monteras även den manuellt.

Kända glasögonkollektioner från Chloé är Bonnie, Cayla, Rosie, Curtis, Palma, Ayla, Poppy, Tilda, Willow, Carlina, Willis och Tally.

Vill du beställa eller har du frågor om glasögon från Chloé, kontakta oss via mail optiker@wedin-soderberg.se, telefon 08-12 20 33 33 eller kom in i butiken så berättar vi mer.

Färg
Stil
Simple Box

Showing all 5 results

< Föregående
1
Nästa >
< Föregående
1
Nästa >