fbpx

Glasögon

Våra glas kommer bland annat från Essilor, världens största tillverkare av glasögonglas. För att ditt seende skall bli så bekvämt och bekymmersfritt som möjligt lägger de ned 1,5 miljarder kronor årligen på forskning. Detta har gett Essilor en topp-placering på Forbes ”100 most innovative companies” lista år efter år. Essilor är ensamt optikföretag på denna lista.

Vårt bågutbud sträcker sig från enkla och prisvärda bågar till bågar med fokus på funktionell design och till de tunga modehusens senaste alster. Våra märken är bland annat Tom Ford, Etnia Barcelona, Jimmy Choo, Philippe Starck, Lindberg, Örgreen och Vasuma.

Välkommen in, så hjälper vi dig att hitta en båge som ramar in ditt ansikte och förstärker din personlighet.Att delbetala sin glasögon är ett smart sätt att planera sin ekonomi. Vi erbjuder kostnadsfri delbetalning upp till 6 månader. Vi kan även erbjuda andra förmånliga delbetalningsalternativ. För att läsa mer om KlarSynts smarta koncept Delbetala, klicka här.


Syntrygg är vår allriskgaranti, den följer alltid med vid köp av kompletta optiska glasögon. För detaljinformation. För att läsa mer om KlarSynts smarta koncept SynTrygg, klicka här.